Home 4M Crea Maak Je Eigen Krijt
productafbeelding klein

4M Crea: Maak Je Eigen Krijt

EAN: 4893156045973

Geen shops bekend

Omschrijving

Stoepkrijt is een echte klassieker! Met 4M Crea Maak Je Eigen Krijt wordt het nog leuker want hiermee kan je je eigen krijt zelf maken! Ga aan de slag met plaaster en de vormen en in 1-2-3 heb je verschillende kleuren krijt in verschillende vormen. Je kan het zelfs decoreren ook met verf en glitter. Er is genoeg plaatser om 9 stukken krijt te maken. En dan tekenen maar! Ideaal knutselproject om alleen of samen met vriendjes te doen.


ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu

uit dezelfde serie