Home 4M Crea Opwind Dinosaurussen
productafbeelding klein

4M Crea: Opwind Dinosaurussen

EAN: 4893156046390

Geen shops bekend

Omschrijving

4M Crea Opwind Dinosaurussen is een superleuk knutselproject van 4M! Bouw je eigen opwindbare dinosaurus! Met deze set bouw je 4 grappige dino's. De set bevat: 1 papieren dinosaurus sjabloon, 4 motortjes, 8 wielen, tweezijdig klevend plakband, ronde stickers, bewegende ogen en gedetailleerde aanwijzingen. Zo simpel en superleuk! Organiseer op de keukentafel een race. Welke dino is het snelst? Geschikt voor kids vanaf 5 jaar.


ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu

uit dezelfde serie