Home 4M Crea Cupcake Bedeltjes
productafbeelding klein

4M Crea: Cupcake Bedeltjes

EAN: 4893156046130

Geen shops bekend

Omschrijving

4M Crea Cupcake Bedeltjes is een superleuk knutselproject van 4M! Creatieve meisjes kunnen zelf cupcake bedeltjes maken. Er zijn 20 voorgeknipte cupcakes op krimppapier, kleur ze in en bak ze in de oven. De cupcakes zullen krimpen, dik en stevig worden. Hang de bedeltjes aan de oorhangers, sleutelringen en kralenkettingen. Ook een prachtige cake stand is bijgevoegd om alle cupcakes uit te stallen. Zo heb je je eigen juwelenwinkeltje!


ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu

uit dezelfde serie