Home 4M Crea Fairy Buttons Lichtgevend
productafbeelding klein

4M Crea: Fairy Buttons Lichtgevend

EAN: 4893156046123

Geen shops bekend

Omschrijving

Met 4M Crea Fairy Buttons Lichtgevend kunnen kleine feeën magische buttons knutselen die schijnen in het donker. Er zijn 12 tekeningen waaruit je kan kiezen, plaats ze in de button maker en plaats een buttonsluiting. Dan zal mama of papa de button warm blazen met een haardroger. Laat afkoelen en dan is de button klaar om op een pin te steken of aan een haarelastiekje te hangen. De buttons zien er fantastisch uit overdag maar in het donker zijn ze nog mooier als ze licht geven! Leuke creatieve cadeautjes voor vriendjes of familie! Je kan 8 badges en 4 haarelastiekjes maken.


ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu

uit dezelfde serie