Home 4M Crea Fairy Naamplaatje met Licht
productafbeelding klein

4M Crea: Fairy Naamplaatje met Licht

EAN: 4893156046116

Geen shops bekend

Omschrijving

Met 4M Crea Fairy Naamplaatje met Licht kunnen kleine feeën hun eigen naamplaatje knutselen. Plaats eerst het koordje en vormpje voor het lichtje in de vorm. Meng de plaaster poeder met water en giet in de vorm, laat 1 uur drogen. Dan kan je het plaatje uit de vorm halen. Schilder je naamplaatje met de bijgevoegde potjes verf in betoverende kleuren. Schilder je naam en plaats het lichtje in het voorziene vormpje. Hang het naamplaatje op en steek het lichtje aan, je kamer zal veranderen in een prachtig feeën droomland!


ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu

uit dezelfde serie