Home 4M Science in Action Hover Craft
productafbeelding klein

4M Science in Action: Hover Craft

EAN: 4893156039101

Geen shops bekend

Omschrijving

4M Science In Action - Hover Craft: bouw zelf stap voor stap een krachtige hovercraft die moeiteloos over een luchtkussen voortbeweegt. De hovercraft steunt op een kussen van gecomprimeerde lucht waardoor hij zich verplaatst. Een leuk project om te spelen en bij te leren! Bevat een set mechanische, plastic onderdelen (te monteren) met batterijdoosje, 1 propeller, 1 motor met draadjes, schroeven, karton met gleufje, koordje,plastic zak en gedetailleerde instructies. Dit vereist 4 AAA batterijen (niet ingebrepen).


ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu