Home 4M Fun Mechanics Kit Borstel Robot
productafbeelding klein

4M Fun Mechanics Kit: Borstel Robot

EAN: 4893156032829

Geen shops bekend

Omschrijving

4M Fun Mechanics Kit - Borstel Robot is een robot die zich voort beweegt op een borstel, dat is deze 'brush robot'. Door de beweging van zijn motor, gaat de robot vooruit op elke gladde ondergrond. Deze unieke robotvriend is de ideale hulp bij het poetsen! Deze doos bevat een set mechanische onderdelen (montage vereist), batterijdoos met draden (2 AAA batterijen nodig, niet inbegrepen), een houten borstel, verfborstel, ogen, motor en gedetailleerde instructies.


ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu