Home 4M Fun Mechanics Kit Doodle Robot
productafbeelding klein

4M Fun Mechanics Kit: Doodle Robot

EAN: 4893156032805

Geen shops bekend

Omschrijving

4M Fun Mechanics Kit - Doodle Robot: een robot die ook een kunstenaar is, deze originele robot maakt namelijk de mooiste meesterwerken! De motor laat de robot bewegen en het draait rond terwijl het de meest spectaculaire patronen op papier zet. Neem de stiften uit de robot en het glijdt nog steeds over gladde oppervlakken. Het pakket bevat een cd in plastic, een houder, een excentrische ring, schroeven en moeren, korte schroeven, viltstiften en gedetailleerde instructies.


ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu