Home 4M Kidzlabs Green Science - Dynamo Lamp
productafbeelding klein

4M Kidzlabs: Green Science - Dynamo Lamp

EAN: 4893156032638

Geen shops bekend

Omschrijving

Met deze 4M Kidzlabs Green Science - Dynamo Lamp doos van 4M kan je je eigen dynamo lamp maken. Bevestig al de onderdelen en laat het lampje branden door de hendel van de dynamo herhaaldelijk rond te draaien. Jou bewegingsenergie veroorzaakt voldoende stroom om de lamp zonder batterijen te laten branden! De dynamo lamp is bovendien voorzien van een speciaal ontworpen schroefdop die op de mond van de meeste plastic drankflessen past. Verwijder de plastic huls die over het lampje zit en schroef je dynamo op de fles. Je hebt nu een unieke 'groene' lamp zonder batterijen die altijd en overal gebruikt kan worden. Het is een supercool gadget om mee te nemen wanneer je gaat logeren of kamperen, of leg de lamp in de wagen voor noodgevallen!


ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu

uit dezelfde serie