Home 4M Kidzlabs Cosmic Rocket
productafbeelding klein

4M Kidzlabs: Cosmic Rocket

EAN: 4893156032355

Te koop bij 1 shop

Omschrijving

4M Kidzlabs Cosmic Rocket is een wetenschappelijk pakket voor het hele gezin, waarmee je je eigen raket lanceert. Dit pakket bevat een boekje met leuke informatie over de raketwetenschap en gedetailleerde instructies voor het lanceren. De raket vliegt tot 15m hoog door de combinatie van zuiveringszout en azijn. Een unieke experimenteerset die leuke inspiratie oplevert voor wetenschappers in spé. Voor kinderen vanaf 14 jaar (en indien jonger onder begeleiding).


ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Internet Toys 
De volgende Promo/korting code kan van toepassing zijn:
Tot 75% korting op LEGO
12.5517.50Informatie niet beschikbaar
Weet jij een winkel waar dit product ook verkocht wordt ? Geef het door !

comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu

uit dezelfde serie