Home 4M Kidzlabs Green Science Groei een Doolhof
productafbeelding klein

4M Kidzlabs: Green Science Groei een Doolhof

EAN: 4893156033529

Geen shops bekend

Omschrijving

Kan een plant zijn weg vinden doorheen een doolhof? Kom erachter met 4M Kidzlabs Green Science Groei een Doolhof. Het klinkt ongelooflijk, maar met deze set kan je zien hoe een plant zijn weg zoekt en vindt door een doolhof dat jij zelf ontworpen hebt! Je kan ook de wortels van de plant zien groeien in de doorzichtige wortelbak. Verbazingwekkend! Dit pakket bevat een groeikamer, een waterpot, bakje met aarde, vergrootglas, druppelpipet en gedetailleerde instructies.


ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu

uit dezelfde serie