Home 4M Kidzlabs Science - Flying Science
productafbeelding klein

4M Kidzlabs: Science - Flying Science

EAN: 4893156032928

Geen shops bekend

Omschrijving

Bouw leuke vliegende speelgoedjes en leer alles over de wetenschappelijke principes van 'vliegen' met 4M Kidzlabs Science - Flying Science. Voer 9 projecten uit, die allemaal met 'vliegen' te maken hebben. Bouw een vliegplatform en leer de basistheorie van vliegen. Maak zelf een vlieger of parachute en leef je uit wanneer het mooi weer is! Haal stunts uit met een papieren vliegtuigje of boemerang en laat je vrienden versteld staan. Kleur de vliegtuigjes zelf met de bijgeleverde stiften.


ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu

uit dezelfde serie