Home 4M Kidzlabs Green Science - Eco Science Toys
productafbeelding klein

4M Kidzlabs: Green Science - Eco Science Toys

EAN: 4893156032874

Geen shops bekend

Omschrijving

Recycle en red de planeet met 4M Kidzlabs Green Science - Eco Science Toys! Gebruik afval en vorm het om tot fantastisch wetenschappelijk speelgoed. Maak een raceauto van oude cd's, veroorzaak een tornado in lege plastic flessen, ontwerp een robot met drankblikjes, en veel meer. Bevat een boekje met instructies en leuke wetenschappelijke weetjes.Bevat een zwevende cd, 1 mondstuk, wervelstormbuis, 2 flesdoppen, 2 cd's, plastic gewichten en haak, score sticker, set van plastic onderdelen om zwaartekracht robot te bouwen, 1 ballon, 3 koperen dichtingsringen, moeren, pijpenragers, zuignap, elastisch zilver koordje, koordje, 2 rubberen rondellen, 1 houten kraal, dubbelzijdige tape en gedetailleerde instructies.


ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu

uit dezelfde serie