Home 4M Kidzlabs Green Science - Dynamo Robot
productafbeelding klein

4M Kidzlabs: Green Science - Dynamo Robot

EAN: 4893156032850

Geen shops bekend

Omschrijving

Met 4M Kidzlabs Green Science - Dynamo Robot laat je een robot bewegen. Draai aan de dynamo en laat de robot bewegen. Hier zijn geen batterijen voor nodig. Een enorm leuke manier om kennis te maken met groene energie! Het pakket bevat een plastic mechanisch robotje, as, wielen, 2 -motor, krukasklep, steunkabel, houten stok, bewegende oogjes, versnellingsbak, hendel,koppelingen en spil, dynamo's, spiraalhendel, kabelklem, verbindingskabel, middelmatige en kleine schroeven, dubbel zijdige klevertjes en gedetailleerde instructies.


ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu

uit dezelfde serie