Home 4M Kidzlabs Green Science - Natuurlijke Batterij
productafbeelding klein

4M Kidzlabs: Green Science - Natuurlijke Batterij

EAN: 4893156032614

Geen shops bekend

Omschrijving

4M Kidzlabs Green Science - Natuurlijke Batterij: Wist je dat natuurlijke energiebronnen op deze planeet zomaar voor het rapen liggen? Aarde, water, aardappelen en fruit zijn uitermate geschikt als basis voor een batterij. Deze kit bevat alle onderdelen om natuurlijke materialen om te toveren in een milieuvriendelijke batterij. Wat dacht je van een aardappel-aangedreven-LCD klok, een lampje dat brand op water, of een geluidchip die werkt op basis van aarde? Plezier verzekerd met deze supercoole experimenten! Dit pakket bevat 3 zink plaatjes, 3 koper plaatjes, verbindingsdraadjes, LED lampje, geluidchip, dubbelzijdige tape en gedetailleerde instructies.


ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu

uit dezelfde serie