Home Ubisoft Xbox 360 Games Assassins Creed IV: Black Flag - Buccaneer Edition
productafbeelding klein

Ubisoft Xbox 360 Games: Assassins Creed IV: Black Flag - Buccaneer Edition

Leeftijdsgroep: 18+ jaar, EAN: 3307215706282

Geen shops bekend

Omschrijving

The Buccaneer Edition


In het Caraïbisch gebied vaart de jonge en rebellerende Kapitein Edward Kenway, wiens berovingen het respect hebben verdiend van legendarische piraten als Blackbeard. Altijd klaar voor een gevecht, en het plunderen van vijandige schepen, omarmt hij het leven van een echte zeerover in de Gouden Eeuw van de Piraterij.

De Assassin's Creed IV Black Flag Buccaneer Edition bevat alle essentiële items voor onze fans om op avontuur te gaan met onze Assassin. Naast de game bevat deze editie een 45cm hoge Edward Kenway figurine, een artboek, 2 litho's en de soundtrack van de game. Ook krijg je toegang tot extra vrij te spelen content met missies, skins, skills en wapens!

De Assassin's Creed IV Black Flag Buccaneer Edition bevat:  • Een 45cm hoge figurine van Kapitein Edward Kenway

  • Collector's box

  • Een kwalitatief artboek met artwork van de game.

  • De officiële soundtrack van de game.

  • Een envelop met 2 litho's

3 extra solomissies goed voor 45 minuten extra gameplay:  • Black Island: Het favoriete schip van Kapitein Morgan is gezonken en een volledige lading legendarische vaaruitrusting ligt op de bodem van de zee. Verken The Black Island en zorg dat je deze spullen terugbrengt, andere piraten zijn er wanhopig naar op zoek.

  • Hidden Mystery: Volg het pad van Stede Bonnet en ontdek de geheimen van zijn avonturen op het prachtige eiland St. Lucia.

  • Sacrificed Secrets: Vind de verloren schat van kapitein Drake terug! Terwijl je het exotische Island of Sacrifices ontdekt haal je Golden Flintlocks en Cutlass terug.

Extra single player- en multiplayer-items:  • Captain Kenway's Legacy

Assassins Creed VI: Black Flag


Het jaar is 1715. Piraten heersen over de Caraïben waar ze een eigen republiek zonder wetten en regels hebben opgericht. Een republiek waar corruptie, hebzucht en wreedzucht aan de orde van de dag zijn.

Tussen deze outlaws bevindt zich een brutale, jonge kapitein Edward Kenway. Met zijn gevecht voor glorie verdient hij het respect van legendes zoals Blackbeard, maar zuigt hem ook dieper in de eeuwenoude oorlog tussen Assassins en Tempeliers. Een oorlog die alles kan vernietigen wat piraten hebben opgebouwd. Welkom in de Gouden Eeuw van de Piraterij.

EEN BRUTALE REBELSE ASSASSIN


Speel Edward Kenway, een charismatische maar brutale piratenkapitein, opgeleid door de Assassins. Edward kan probleemloos afwisselen tussen de Hidden Blade van de Assassin Orde en alle nieuwe wapens waaronder vier Flintlock pistolen en twee sabels.

DE GROOTSTE EN MEEST GEVARIEERDE ASSASSIN'S CREED WERELD OOIT!


Ontdek 50 unieke locaties. Van Kingston op Jamaica tot Nassau, de hoofdstad van de Bahama's. Jij kiest waar jij je leven als piraat gaat slijten. Plunder scheepswrakken onder water, schakel Tempeliers uit in welvarende steden, jaag op zeldzame dieren in wilde jungles, zoek schatten in verloren ruïnes of schuil in verborgen baaien.

WORD DE MEEST GEVREESDE PIRAAT VAN HET CARAÏBISCH GEBIED


Jackdaw, zo heet jouw schip waar je het bevel voert. Iedereen die ook maar iets te dicht in de buurt komt wordt heeft een goede reden om bang te worden. Plunder vijandelijke schepen om de Jackdaw te upgraden met munitie en andere extra uitrusting. Alles wat je nodig hebt om sterker en beter te worden! Vertrek op een episch avontuur, val indrukwekkende galjoenen aan, stap aan boord en recruteer matrozen voor jouw eigen crew.ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu

uit dezelfde serie