Home Ubisoft Xbox 360 Games Marvel Avengers: Battle For Earth - Xbox 360 Kinect
productafbeelding klein

Ubisoft Xbox 360 Games: Marvel Avengers: Battle For Earth - Xbox 360 Kinect

Leeftijdsgroep: 12+ jaar, EAN: 3307215635063

Geen shops bekend

Omschrijving

Marvel Avengers: Battle for Earth is een actiegame gemaakt voor de Kinect-sensor van de Xbox 360. In dit spel stap je in de schoenen van een van de twintig Marvel-superhelden. Elk van deze helden heeft vier unieke eigenschappen die jij moet gebruiken om het kwaad een halt toe te roepen.

Ontketen jouw superaanvallen door de bewegingssensor ten volste te gebruiken. Gamers kunnen gezamenlijk het verhaal van Marvel Avengers: Battle for Earth doorlopen of er voor kiezen een zo hoog mogelijke score neer te zetten. Ook voor competitieve functies is Marvel Avengers: Battle for Earth te gebruiken. Vrienden die even willen knokken, kan dat dus doen in Marvel Avengers.

Marvel Avengers: Battle for Earth is gebaseerd op de verhaallijn van de Secret Invastion. De Skrulls hebben de aarde geïnfiltreerd waarbij zij de gedaante hebben aangenomen van verschillende superhelden. Dit is natuulijk een enorm probleem! Jouw probleem! Daarom moeten de Avengers ingeschakeld worden om de Skrulls voor eens en voor altijd naar huis te sturen.ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu

uit dezelfde serie