Home Ubisoft Xbox 360 Games Just Dance: Greatest Hits - Xbox 360 Kinect
productafbeelding klein

Ubisoft Xbox 360 Games: Just Dance: Greatest Hits - Xbox 360 Kinect

Leeftijdsgroep: 3+ jaar, EAN: 3307215643280

Geen shops bekend

Omschrijving

Het dansspel Just Dance: Greatest Hits wordt gespeeld met behulp van de Kinect-camera. Kinect is los verkrijgbaar en werkt alleen met de Xbox 360-spelcomputer.

Het fenomeen Just Dance komt terug met de beste nummers uit de serie op een disc. Met ruim dertig miljoen verkochte spellen is Just Dance een ware hit. Dans mee op de muziek uit verschillende genres, waaronder rock, disco, electro en R&B.

Op de disc van Just Dance: Greatest Hits vind je 35 legendarische nummers om lekker op te swingen. De dansers op het scherm geven aan welke bewegingen je moet maken, de camera volgt jouw bewegingen en geeft je punten. Je kunt onder meer dansen op nummers van Rihanna, Katy Perry, Outkast, Boney M en meer.

Dus of je nou wil swingen op nummers als Fame, Eye of the Tiger of Toxis, met Just Dance: Greatest Hits weet je zeker dat het een feest wordt. Dans in je eentje of samen met drie vrienden. Maak afspeellijsten, verzin medleys en dans er op los. Zelfs als je geen grootse danser bent, kan je met Just Dance uit de voeten!ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu

uit dezelfde serie