Home Ubisoft Xbox 360 Games Rabbids: Alive And Kicking - Xbox 360 Kinect
productafbeelding klein

Ubisoft Xbox 360 Games: Rabbids: Alive And Kicking - Xbox 360 Kinect

Leeftijdsgroep: 12+ jaar, EAN: 3307215596609

Geen shops bekend

Omschrijving

Raving Rabbids: Alive and Kicking is een nieuw gezelschapsspel voor Kinect. De game bevat meerdere kleine opdrachten die met maximaal vier spelers tegelijk te spelen zijn. Laat je niet gek maken door de konijnen, maar zorg dat je schopt, slaat en weg pest voordat ze jou echt helemaal gek maken!

De huiskamer van gamers is de omgeving waarbinnen de Raving Rabbids hun kunstjes gaan vertonen. De maffe gamekarakters komen dankzij augmented reality, waarbij het beeld iets toont dat fysiek niet aanwezig is, tot leven in de kamers van gamers.

Dankzij de Kinect-camera wordt de kamer waarin de speler staat omgetoverd tot een interactief speelveld. Door fysieke bewegingen uit te voeren, is het de taak van de speler de Rabbids uit te schakelen.

Spelers krijgen verschillende spelletjes voorgeschoteld waarbij handen en benen gebruikt moeten worden om de Rabbids weg te werken. Humor staat zoals altijd erg centraal, maar natuurlijk draait het niet alleen maar om het slaan en schoppen. In sommige spelletjes moet je de Rabbids ook een handje helpen.

Bwaaaahhhh!!



ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu

uit dezelfde serie