Home Ubisoft Xbox 360 Games Motion Sports - Xbox 360 Kinect
productafbeelding klein

Ubisoft Xbox 360 Games: Motion Sports - Xbox 360 Kinect

Leeftijdsgroep: 12+ jaar, EAN: 3307215608814

Geen shops bekend

Omschrijving

Motion Sports is een sportgame speciaal ontwikkeld om gebruik te maken van Kinect op de Xbox 360. Met deze speciale camera worden alle je bewegingen rechtstreeks vertaald naar handelingen op het scherm. Sporten op de televisie is nog nooit zo leuk geweest!

Motion Sports bevat diverse sporten waaronder skiën, paardrijden, voetbal, rugby en boksen. Door de bijhorende bewegingen voor elke sport te maken, waan jij je een echte sportheld. Dankzij de nauwkeurigheid van de Kinect-camera doorbreekt Motion Sports de muur tussen game en realiteit!

Een live-commentator voorziet jouw wedstrijden van in-game commentaar in Motion Sports. Hierbij kan hij het niet laten om af en toe een grapje te maken over jouw prestaties. Een mooi doelpunt of knock-out levert een compliment op, maar na een flinke misser valt je hoongelach ten deel.

In Motion Sports begin je als een normaal persoon om je uiteindelijk op te werken tot sportheld. Een sportspel is natuurlijk niet gezellig om in je eentje te spelen, en daarom ondersteunt Motion Sports de mogelijkheid om de game met meerdere spelers te spelen!

Doe die zweetband om en maak je veters stevig vast voor Motion Sports op de Xbox 360!ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu

uit dezelfde serie