Home Ubisoft Xbox 360 Games Beowulf - The Game
productafbeelding klein

Ubisoft Xbox 360 Games: Beowulf - The Game

Leeftijdsgroep: 18+ jaar, EAN: 3307210267740

Geen shops bekend

Omschrijving

Beowulf is het oudste geschrift in het oud Engels dat ooit is teruggevonden (10e eeuw). Het verhaal gaat over de krijger Beowulf, een machtige Germaan, die het monster Grendel moet doden. Als hij het monster Grendel na een bloedig strijd weet te verslaan wordt hij tot koning gekroond. Dit verhaal was o.a. de inspiratie voor de Lord of the Rings-trilogie. Kenmerken: - De officiële game van de gelijknamige Hollywood blockbuster met o.a. Athony Hopkins en Angelina Jolie. - Bevat de echte stemmen en gelijkenissen van de acteurs uit de film. - Bepaal je eigen lot: leef als krijger, sterf als koning. - Innovatieve gameplay: Hack n Lead Een unieke combinatie van strategisch leiderschapen heftige hack n slash actie. - Stuur een leger van 4 tot wel 20 krijgers aan. Geef ze orders, breid hun wapenarsenaal en vaardigheden uit en laat ze Dragar, je indrukwekkende krijgschip, bemannen. - Kies zelf je eigen koers in deze non-lineaire game. - Laat het beest in je los. Hak in op je vijanden met carnalfury in deze staat ben je haast onverslaanbaar. - Gebruik krachtige aanvallen en speciale wapens. - Ga verder dan de film. Het verhaal van de film is slechts 35% van de game. Voor de overige 65% zijn er, speciaal voor de game, extra missies en een extra uitgebreide verhaallijn geschreven.


ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu

uit dezelfde serie