Home Ubisoft Playstation 2 Games Prince Of Persia 2 Warrior Within
productafbeelding klein

Ubisoft Playstation 2 Games: Prince Of Persia 2 Warrior Within

Leeftijdsgroep: 16+ jaar, EAN: 3307210181497

Geen shops bekend

Omschrijving

Prince of Persia: Warrior Within is een van de drie delen uit de legendarische Prince of Persia-trilogie. Actie wordt gecombineerd met acrobatisch spektakel en grootse gevechten. Deze keer staat er meer op het spel dan 'alleen' het leven van een mooie schone!

De Prins wordt opgejaagd door de Dahaka, de onsterfelijke beschermheer van de tijd. Door in de voorgaande game de tijd terug te draaien heeft de Prins de tijdlijn verstoord. De Dahaka jaagt nu op de Prins, om hem in zijn geheel uit de tijdlijn te verwijderen. De Prins zal sterven..... Het is niet een vraag van 'of' maar alleen nog van 'wanneer'. De Dahaka is namelijk onverslaanbaar. De Prins reist naar een mysterieus en vervloekt eiland, waar hij zijn lot moet trotseren...

Prince of Persia: Warrior Within is een stuk grimmiger dan het vrolijke eerste deel. Het nieuwe vechtsysteem staat garant voor bloedige actie zonder grenzen. De omgeving bestaat uit een donkere onderwereld gevuld met vervloekte monsters. De game heeft verschillende verhaaleinden, veel bonussen en meer dan vijftig wapens.

Laat die innerlijke krijger in je los met Prince of Persia: Warrior Within!ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu