Home Ubisoft Playstation 2 Games Csi: Crime Scene Investigation: Dimensions Of Murder
productafbeelding klein

Ubisoft Playstation 2 Games: Csi: Crime Scene Investigation: Dimensions Of Murder

Leeftijdsgroep: 16+ jaar, EAN: 3307210262929

Geen shops bekend

Omschrijving

Je voegt je in CSI: 3 Dimensions of Murder bij het beroemde CSI-team in Las Vegas. Er liggen weer vijf nieuwe cases te wachten op je en samen met Grissom, Catherine en de gehele cast van de TV-serie is het aan jou om de laatste moderne technologie in de hand te nemen en misdaden op te lossen. Ben jij klaar voor CSI: 3 Dimensions of Murder?

CSI: 3 Dimensions of Murder bestaat uit puzzels afgewisseld met verhaalmomenten vol dialogen. Door dialogen aan te gaan, verbeter je relaties tussen personages en dus kan je beter en makkelijker antwoorden krijgen op je vragen. Pas wanneer je hard bewijs hebt, kan je iemand arresteren.

In CSI: 3 Dimensions of Murder moet met behulp van allerlei geavanceerde gadgets een crime scene onder de loep nemen. Elk detail kan van doorslaggevend belang zijn, dus moet je zeer nauwkeurig te werk gaan bij het verzamelen van bewijs!

Los moorden op en ga daarna gezellig iets drinken met je collega's in CSI: 3 Dimensions of Murder!ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu