Home Ubisoft Playstation 2 Games The Dog Island - Engelse versie
productafbeelding klein

Ubisoft Playstation 2 Games: The Dog Island - Engelse versie

Leeftijdsgroep: 3+ jaar, EAN: 3307210257208

Geen shops bekend

Omschrijving

In het verhaal ben jij de hond wiens broertje ziek is. Om hem tegenezen moet je op zoek gaan naar een heel speciale bloem die je op het eiland zal vinden. Neem je vrienden mee op pad en red je zieke broer. Kenmerken: - Kies uit verschillende schattige puppys. Meer dan 48 verschillenderassen. - Kleed de puppys aan met leuke kleedjesen accessoires. - Bezoek verschillende landenzoals Egypte, Groenland,... - Speel verschillende leuke en vermakende mini-games.


ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu