Home Ubisoft Wii Games Babysitting Party
productafbeelding klein

Ubisoft Wii Games: Babysitting Party

Leeftijdsgroep: 3+ jaar, EAN: 3307211504295

Geen shops bekend

Omschrijving

In Babysitting Party is het een feest om op kleine hummels op te passen. Jij bent erop gebrand om te bewijzen dat jij de beste oppasser bent door de baby's te vermaken met kleine spelletjes en grappige kinderactiviteiten.

Als oppasser in Babysitting Party help jij de jonge mensjes te lachen, lopen, kleuren en knippen. Je kunt ook je vrienden inschakelen om met te doen met dit opvoedkundige vak. Je speelt met ze geheugenspelletjes, legt puzzels en tekent kleurplaten vol.

Babysitting Party biedt een diversiteit aan mini-games die tegen elkaar of met elkaar gespeeld kunnen worden met familie en vrienden. Deze game is geschikt voor maximaal vier personen. Waar de meeste mini-games toch gebruik zullen met van de Wii afstandsbediening, zullen sommige van de spelletjes gebruik kunnen maken van de Wii Balance Board.

In dit spel is het de bedoeling dat je door middel van de mini-games laat zien dat jij een goede babysitter bent. Je bent een lid van de babysitter academie en jouw goede naam staat nu op het spel. Door spelletjes te spelen, speel je nieuwe kledingstukken voor de baby's vrij.

Kies jouw familie uit, waarvoor jij wilt werken. Trek uit de kast schattige rompertje en stel je eigen baby samen. Kinderspelletjes speel je met Wii Remote en tot maximaal vier spelers kunnen deelnemen in je belangrijke taak om op de dreumesen te letten. Jij zit namelijk op de Oppas Academie en je zult moeten slagen om de beste uit de klas te worden.ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu