Home Ubisoft Playstation Vita Games Michael Jackson: The Experience
productafbeelding klein

Ubisoft Playstation Vita Games: Michael Jackson: The Experience

Leeftijdsgroep: 12+ jaar, EAN: 3307215624012

Geen shops bekend

Omschrijving

Maak kennis met de officiële dansgame van The King of Pop! Michael Jackson: The Game is het ultieme eerbetoon aan de legendarische popster en leert jouw dansen zoals alleen Michael dat kon!

Michael Jackson: The Experience laat je de beste optredens van Michael zelf beleven. Daarnaast kan er ook gezongen worden waarbij er punten voor zuiverheid en toonhoogte worden uitgedeeld!

De nummers in Michael Jackson: The Experience omslaan het gehele oeuvre van Jackson. Met klassiekers als Beat It en Billie Jean kan er natuurlijk weinig mis gaan. Daarnaast zitten alle unieke en onnavolgbare dansbewegingen van de King of Pop in Michael Jackson: The Experience verwerkt. Leren dansen en zingen met de beste artiest ter wereld is nog nooit zo gemakkelijk en leuk geweest!

Alle beroemde videoclips, zoals Thriller en Smooth Criminal, zijn in de game verwerkt. Door het aanraakscherm te bedienen, is het mogelijk de virtuele Michael Jackson net als de echte MJ te laten dansen. Dit alles in schitterende HD beeldkwaliteit.

Beleef de muziek van Michael Jackson op een nieuwe unieke manier. Stap in de wereld van de onbetwiste King of Pop met Michael Jackson: The Experience!ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu