Home Ubisoft Playstation Vita Games Dungeon Hunter: Alliance
productafbeelding klein

Ubisoft Playstation Vita Games: Dungeon Hunter: Alliance

Leeftijdsgroep: 16+ jaar, EAN: 3307215624067

Geen shops bekend

Omschrijving

Dungeon Hunter: Alliance is een actie rollenspel voor de Playstation Vita. Centraal in dit spel staat de mogelijkheid met meerdere spelers te spelen. Maximaal vier gamers kunnen samen de wereld van Gothicus induiken om hordes vijanden te verslaan.

Spelers hebben als hoofdtaak de kwaadaardige Queen te verslaan. Dit valt extra zwaar wanneer zij jouw ex-geliefde blijkt te zijn. Naast het verdringen van het kwaad biedt Dungeon Hunter: Alliance nog verschillende extra missies die buiten het verhaal om te spelen zijn.

Wanneer je goed presteert, wordt dit opgeslagen en verschijn je in de online wereldranglijst. Zo heeft het dus wel zin om goede wapens te verzamelen. Train jezelf de beste te zijn en gebruik de mogelijkheden van de Vita om de vijanden terug naar de verdoemenis van de hel te sturen.

Spelers kunnen het aanraakscherm gebruiken om voorwerpen op te pakken, terwijl het aanraakvlak aan de achterkant ingezet kan worden om spreuken in te zetten als aanval. Ondertussen kunnen vijandelijk spreuken omzeild worden door de schudden met de Vita en zo het kwaad van je af te schudden.

Hoe sterker je wordt en hoe meer missies worden uitgevoerd des te groter wordt de wereld met al zijn kerkers, dorpjes en bossen. Natuurlijk word je zelf ook sterker, waardoor je weer grotere monsters kan bevechten.

Gothicus laat je niet meer los!ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu