Home Ubisoft Wii U Games De Smurfen 2
productafbeelding klein

Ubisoft Wii U Games: De Smurfen 2

Leeftijdsgroep: 7+ jaar, EAN: 3307215724408

Geen shops bekend

Omschrijving

Speel in de Smurfen 2 de verhaallijn van de tweede smurfen film na in een platformgame vol actie en avontuur. Stuur je kleine blauwe helden op avontuur naar Parijs en New York om Smurfin te redden uit de handen van de gemene Gargamel. Kenmerken: - Speel met 3 vrienden tegelijk in coöp modus (lokale multiplayer). Kies uit 9 verschillende smurfen (5 vrij te spelen personages) met elk een speciale vaardigheid. - Beleef het smurfen avontuur net zoals in de film. Speel in 6 verschillende omgevingen zoals Smurfendorp, New York en Parijs. - Verzamel meer dan 20 Smurfen tijdens je avontuur en neem ze mee naar het Smurfendorp. - Speel tegen 12 verschillende vijanden en strijd tegen 6 verschillende bazen. Versla onder andere Gargamel, Azrael en de Stouterds. - Speel met maximaal 5 spelers exclusief voor Wii U. Speel als Kloksmurf op de Gamepad. Gebruik het touchscreen om je vrienden te helpen en speciale items achter te laten.


ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu