Home Ubisoft Wii U Games Sports Connection
productafbeelding klein

Ubisoft Wii U Games: Sports Connection

Leeftijdsgroep: 7+ jaar, EAN: 3307215654880

Geen shops bekend

Omschrijving

DE EERSTE MULTI-SPORTS GAME voor Wii U met de meest populaire sporten ter wereld; in een genre bekend voor zijn uitzonderlijk goede verkoop tijdens de lancering van een nieuwe console.

Sports Connection is een nieuwe, leuke manier om samen met je familie en vrienden de meest populaire sporten vanuit een nieuw perspectief te spelen. Sports Connection wordt speciaal voor Nintendo's Wii U systeem ontwikkeld om volledig gebruik te maken van Nintendo's nieuwe controller.

Speel alleen, vorm een team in coöp om nieuwe gameplaymogelijkheden te ontdekken of strijd tegen anderen in de multiplayer modus om het meeste uit Nintendo's nieuwe controller te halen.

Belangrijkste kenmerken  • Speel zes van de meest populaire sporten: Voetbal, American Football, Honkbal, Tennis, Golf en Karten.

  • Touch controls: Gebruik de nieuwe controller om een ace te slaan bij tennis of een gekrulde vrije trap te scoren bij voetbal!

  • Speel met Wii MotionPlus en gebruik echte sportbewegingen: Sla met precisie bij golf of mep een home run bij honkbal.

  • Speel zowel op je TV als op de nieuwe controller: Race met je kart richting overwinning in een race tot wel vijf spelers (4 split screens op je TV + de Nieuwe Controller), of speel alleen en wissel tussen je TV en de Nieuwe Controller wanneer je maar wil!

  • Spring in de actie: Geef wijze raad als een caddie bij golf en gebruik de nieuwe controller als een kader om het veld te scannen en te analyseren.

  • Speel leuke mini-games: Probeer de Opslag Machine Uitdaging bij tennis en sla de ballen snel terug om je vrienden uit te dagen.

  • Blijf in contact met je vrienden: Maak teams, krijg beloningen, aanvaard uitdagingen en deel scores op de wereldwijde ranglijst.ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu