Home Ubisoft Wii U Games Rabbids Pretpark
productafbeelding klein

Ubisoft Wii U Games: Rabbids Pretpark

Leeftijdsgroep: 7+ jaar, EAN: 3307215654989

Geen shops bekend

Omschrijving

De Rabbids nemen ons geliefd pretpark over!


De Rabbids hebben besloten om ons geliefd pretpark binnen te vallen en zich te amuseren door al onze attracties over te nemen!

Ze zijn niet van plan in de rij te staan zoals iedereen of de hele rit op hun plaats te blijven zitten!

Omdat Rabbids altijd Rabbids zullen zijn, zal je hen de attracties zien misbruiken en knotsgekke stunten zien doen in de souvenirwinkel vervolgens te stoppen in een veel te duur restaurant.

Dus of het nu een zonnige of een regenachtige dag is, pak gewoon je Wii U tablet en gooi de dobbelstenen om hen te vergezellen!

Belangrijkste Kenmerken  • Ontdek hoe de Rabbids de attracties overnemen: De Rabbids hebben het druk: het kasteel van de prinses, de piratenboot, het spookhuis, de liefdestunnel, de achtbaan...er zijn meer dan 20 attracties klaar om over te nemen!

  • Gebruik de Wii U tablet op allerlei waanzinnige manieren: Of je er nu mee mikt, gebruikt om je volgende zet te plannen, kantelt, ernaar roept, ernaar kijkt, ermee stuurt, het deelt, het aanraakt, erop tekent...Met Rabbids Pretpark zal je je console op een heel andere manier bekijken dankzij zijn gekke interacties

  • Er zijn altijd twee kanten aan een verhaal: The Wii U tablet toont zijn echte waarde dankzij zijn assymetrische gameplay mogelijkheden. De tablet laat je toe om de attracties in co-op en versus modus te spelen. Niet alleen zal de speelervaring door elke speler anders beleefd worden, ook is de herspeelbaarheid van de game aanzienlijk hoog.

  • Pret op en naast het scherm: Sommige attracties zullen jou en je vrienden uitdagen om naar elkaar te roepen, met elkaar te dansen en je aansporen om niet alleen met je console te communiceren maar ook met je vrienden.

  • Gebruik de Wii U zonder TV: Zit er iemand anders voor de TV? Geen probleem, met de Wii U zal je de hele game kunnen spelen zonder een TV te gebruiken.ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu