Home Ubisoft Wii U Games Avengers: Battle for Earth
productafbeelding klein

Ubisoft Wii U Games: Avengers: Battle for Earth

Leeftijdsgroep: 12+ jaar, EAN: 2550009274370

Geen shops bekend

Omschrijving

The Skrulls zijn geland op Aarde en het is aan jou om in de huid te kruipen van jouw favoriete Marvel superhelden en de epische vijanden te verslaan tijdens de Geheime Invasie. Ontketen de superheld in jezelf in Marvel Avengers: Battle for Earth!

De ultieme superhelden vechtgame Marvel Avengers: Battle for Earth bevat 20 verschillende personages, waaronder Avengers als Iron Man, Hulk, Captain America en Thor samen met andere favoriete superhelden en slechteriken uit het Marvel universum. Spelers gebruiken hun bewegingen om explosieve superaanvallen en verwoestende special moves uit te voeren. Neem het op tegen vrienden of tegen de AI in een grote variatie aan game modi.

Belangrijkste Kenmerken  • WEES EEN ICONISCHE MARVEL SUPERHELD OF SLECHTERIK: Kies uit 20 klassieke MARVEL personages, ieder met 4 unieke superkrachten.

  • BEWEEG OM ALS SUPERHELD TE VECHTEN: Ontketen superaanvallen met jouw bewegingen.

  • ONTDEK DE VELE GAME MODI: Inclusief Coöp, Campaign, Arcade, Challenges, Versus en Tournament.

  • TALLOZE BONUSSEN TE VERDIENEN: Terwijl je jezelf door de gevechten werkt, verdien je unieke outfits en verzamelkaarten.

  • STRIJD MET EEN VERBETERD VECHTSYSTEEM: Gebruik jouw superaanvallen, snelheidsboost, breker of razernij om de vijand te verslaan.

  • PRACHTIGE COMIC BOOK STIJL: Geïnspireerd door iconische comic kunstwerken en gebaseerd op de Secret Invasion verhaallijn.ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu