Home Ubisoft Playstation 3 Games Pure Football
productafbeelding klein

Ubisoft Playstation 3 Games: Pure Football

Leeftijdsgroep: 3+ jaar, EAN: 3307213201109

Geen shops bekend

Omschrijving

Wat krijg je als vijf spelers van het Nederlandse elftal het op zouden nemen tegen vijf spelers van de Duitse Mannschaft? Dan krijg je voetbal op zijn puurst! Voetbal zoals voetbal bedoeld is. Het gaat puur om de actie en natuurlijk, om de eindscore. In Pure Football gaat voetbal terug naar de essentie en plaatst het jou als speler met je neus bovenop de actie.

Belangrijke kenmerken:
- Speel met en tegen de grootste nationale voetbalteams! Van het Nederlands elftal tot het nationale team van Groot Brittannië en van Brazilië tot Duitsland; de belangrijkste teams met bijbehorende sterspelers zitten in de game.
- Creëer jouw eigen sterspeler (of sterrenteam) en begeleid hem tot de absolute wereldtop! Maak de speler die jij zelf altijd al hebt willen zijn en zie zijn succes groeien.
- Speel met z’n vieren tegelijk! Speel één tegen één, twee tegen twee of vier tegen de AI in de ijzersterke multiplayer modus. Pure Football is één grote wedstrijd.
- Met je neus bovenop de actie! Door dynamische camerastandpunten wordt de nadruk op de intense actie gelegd en zal jij als speler het gevoel hebben echt deel uit te maken van jouw team.
- Vijf tegen vijf voetbal! Voetbal op zijn puurst.ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu

uit dezelfde serie