Home Ubisoft Playstation 3 Games Prince Of Persia: The Forgotten Sands - Essentials Edition
productafbeelding klein

Ubisoft Playstation 3 Games: Prince Of Persia: The Forgotten Sands - Essentials Edition

Leeftijdsgroep: 16+ jaar, EAN: 3307212805865

Geen shops bekend

Omschrijving

Het vervolg op het geroemde Sands of Time waarin de Prins zijn avontuur vervolgt in het koninkrijk van zijn broer in Azad. Tot zijn grote schrik wordt het koninklijke paleis onder vuur genomen door een onheilspellend leger dat als doel heeft het rijk te vernietigen. Wanneer het besluit genomen wordt om de oude krachten van het Zand op te roepen om zo het koninkrijk te beschermen, zal de Prins zijn epische tocht vervolgen. Ben jij de ware leider die het rijk kan redden of ga je ten onder aan de krachten die met het Zand gemoeid zijn ? Kenmerken: - De geroemde gameplay is opnieuw uitgevonden. Van gevechten tegen vele vijanden tegelijk tot springen en klauteren met acrobatische souplesse in indrukwekkende omgevingen. De Prins is terug. - Beleef een regelrechte blockbuster ervaring! Ervaar de ongeëvenaarde omgevingen die mogelijk worden gemaakt door de befaamde Assassins Creed II engine. Dat staat garant voor epische WOW momenten. - Wees meester van de elementen. Als Prins heb jij de controle over de natuur elementen en de tijd. Dit geeft jou een voordeel in de strijd tegen The Sand Army. - De terugkeer van een franchise. Het verhaal van The Forgotten Sands speelt zich af tussen The Sands of Time en Warrior Within en zal de speler een nieuwe saga binnen dit epische avontuur bieden.


ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu

uit dezelfde serie