Home Ubisoft Playstation 3 Games Tom Clancy's Ghost Recon: Advanced Warfighter 2 - Essential Edition
productafbeelding klein

Ubisoft Playstation 3 Games: Tom Clancy's Ghost Recon: Advanced Warfighter 2 - Essential Edition

Leeftijdsgroep: 16+ jaar, EAN: 3307210250216

Geen shops bekend

Omschrijving

De Ghosts are back. Na de indrukwekkende missies in Mexico Stad dachten de Ghosts de rebellen verslagen te hebben, maar niks is minder waar. De rebellen hebben zich naar de grens van de US teruggetrokken en bereiden een nieuw offensief voor. De Ghosts worden opgeroepen om dit offensief tegen te gaan en te voorkomen dat de US in het conflict betrokken raakt. Kenmerken: - De originele GRAW engine is uitgebreid met spectaculaire effecten en nog meer detail. GRAW 2 is de nieuwe benchmark van HD beeldkwaliteit. - Hitte effecten, rondwaaiend stof, heftige explosies, nieuwe physics engine en HD kwaliteit zoals je nog nooit te voren hebt gezien. - Bewapen je met de nieuwste wapens van de toekomst, zoals de RX-9 en een nieuwe versie van het SCAR wapen. - Vul je team aan met de Medic. Hij zorgt dat jij en je teamleden gered kunnen worden als je geraakt bent. Dankzij de Medic is GRAW 2 een game waar zelfs een minder ervaren speler vol plezier de eindstrijd kan overleven. - Support 2.0: Gebruik onbemande voertuigen om de omgeving te verkennenen om extra wapens mee te nemen. Bestuur zelf de voertuigen zodat jij ziet wat je wilt zien. - Crosscom 2.0: Het aansturen van je troepen was nog nooit zo vanzelfsprekend.


ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu

uit dezelfde serie