Home Revell Remote Control 24564 - R/C Road Rider, oranje
productafbeelding klein

Revell Remote Control: 24564 - R/C Road Rider, oranje

EAN: 4009803245645

Geen shops bekend

Omschrijving

Geniet van deze reis vol actie met de unieke R/C Road Rider in oranje van Revell en oefen met grote en kleine stunts.

Je hoort iets heel snel op je afkomen. Het geluid lijkt op een R/C voertuig. Maar wat er op je afkomt, is niet zomaar een auto met afstandsbediening, het zijn de nieuwe 2.4 GHz RC-Cars Generation Revellutions. Met hun buitengewone design en de bijzondere functies zorgen de Revellutions voor een onmiskenbaar rijplezier.

De race begint over een paar minuten en je moet nog de laatste instellingen uitvoeren. De elektronica is beschermd tegen stof en spatwater zodat je er zeker van kunt zijn dat je tijdens de race niet zal uitvallen. De banden van de Road Rider kunnen zonder problemen door het gereedschapsvrije wisselsysteem vervangen worden. Hier heb je dus geen extra gereedschap voor nodig. Dankzij de mechanische schakeling en de krachtige LiPo-accu is de Road Rider een kleine krachtpatser.

Details:

  • Besturing met overbelastingsbeveiliging (Servo Saver)
  • Accu met veiligheids-hardcase
  • Volledig geveerd
  • Opladen van de accu met de meegeleverde 110-220V-acculaderShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu