Home Learning Curve Chuggington 55401 - Interactieve Uitbreidingspakket Rechte sporen en Bochten
productafbeelding klein

Learning Curve Chuggington: 55401 - Interactieve Uitbreidingspakket Rechte sporen en BochtenGeen shops bekend

Omschrijving

Chuggington Interactieve Uitbreidingspakket Rechte sporen en Bochten. Breid je Chuggington Interactieve treinbaan uit met dit 23-delige pakket! Het pakket bestaat uit 10 rechte stukken, 4 kleine bochten, 2 grote bochten en nog veel meer leuke accessoires! Met dit 23-delige pakket beleeft jouw kindje gegarandeerd uren speelplezier!

De Interactieve Chuggington spoorweg brengt het treinverkeer tot leven. De Chuggington interactieve treinen werken met behulp van Smart Talk technologie, die elke Chuggington Interactieve locomotief direct herkent en praat een andere locomotief. Dit magische speelsysteem bevat meer dan 300 geluiden en zinnen (in combinatie met andere Chuggington interactieve producten) en beschikt over de werkelijke stem van de Chuggington televisieserie.

De Chuggington treinen zijn geschikt voor de Thomas take Along rails, maar zijn niet te koppelen aan Thomas take Along treinen.ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu

uit dezelfde serie