Home Learning Curve Chuggington 54047 - Die-cast Trein Straaljager Koko
productafbeelding klein

Learning Curve Chuggington: 54047 - Die-cast Trein Straaljager Koko

EAN: 796714540474

Geen shops bekend

Omschrijving

Chuggington Die-cast Trein Straaljager Koko. Deze straaljagertrein is gebaseerd op een spannende aflevering uit de Chuggington tv-serie en is daarmee een echt verzamelobject. Het treintje kan spannend licht en geluid maken als een echte straaljager. Koko houdt ervan om in de Chuggington-wereld op onderzoek uit te gaan en is daarbij altijd op zoek naar avontuur! Ze is ook wel eens ondeugend, maar ze heeft het beste met iedereen voor en als ze een foutje maakt, biedt ze haar excuses ook snel aan.


ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu

uit dezelfde serie