Home Learning Curve Chuggington 55007 - Interactieve Locomotief Super Loco
productafbeelding klein

Learning Curve Chuggington: 55007 - Interactieve Locomotief Super LocoGeen shops bekend

Omschrijving

Interactieve Locomotief Super Loco. SuperLoco is de coolste trein van Chuggington. Hij ziet er waanzinnig stoer uit en heeft uitklapluiken aan beide zijkanten. In de uitklapluiken heeft hij een straalmotor om extra hard over de rails te rijden en zelfs de lucht in te gaan om verder te vliegen!

Deze Interactieve Locomotief Super Loco kent wel 60 geluiden en zinnen, die hij ten gehore brengt bij gebruik met andere Chuggington interactieve producten. De Interactieve Chuggington spoorweg brengt het treinverkeer tot leven. De Chuggington interactieve treinen werken met behulp van Smart Talk technologie, die elke Chuggington Interactieve locomotief direct herkent en praat een andere locomotief. Dit magische speelsysteem bevat meer dan 300 geluiden en zinnen (in combinatie met andere Chuggington interactieve producten) en beschikt over de werkelijke stem van de Chuggington televisieserie.

De Chuggington treinen zijn geschikt voor de Thomas take Along rails, maar zijn niet te koppelen aan Thomas take Along treinen.ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu

uit dezelfde serie