Home Learning Curve Chuggington 54224 - Die-cast Koko's IJsgrot Speelset met Stack Track
productafbeelding klein

Learning Curve Chuggington: 54224 - Die-cast Koko's IJsgrot Speelset met Stack Track

EAN: 796714542249

Geen shops bekend

Omschrijving

Chuggington Die-cast Koko's IJsgrot Speelset met Stack Track. Speel vanaf nu met Chuggington Die-Cast op een hoger niveau met Stack Track. Het rails systeem is verbeterd met een gemakkelijker klik systeem en de mogelijkheid om omhoog te bouwen. Met de nieuwe rails en deze 3-in-1 lay-out speelset van Chuggington Die-Cast is het mogelijk om op verschillende manieren de lucht in te bouwen en de treinen van hoog naar laag te laten rijden. Laat de treinen van boven naar beneden door de spannende IJsgrot sjezen en pas op dat ze niet uit de gladde bochten vliegen. Gebruik je fantasie en bouw steeds weer een andere baan en daag de treinen uit om over de ijzige rails te rijden. Bouw van hoog naar laag en de treinen racen zelf naar beneden over het spoor. Met 1 set kan je verschillende spannende spoorbanen bouwen. Alle producten van Chuggington Die-cast passen op elkaar. Bij elke nieuwe speelset met Stack Track rails zit een verbindingsstuk waarmee oude en nieuwe rails met elkaar kan worden verbonden.


ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu

uit dezelfde serie