Home Learning Curve Chuggington 55002 - Interactieve Locomotief Koko
productafbeelding klein

Learning Curve Chuggington: 55002 - Interactieve Locomotief KokoGeen shops bekend

Omschrijving

Chuggington Interactieve Locomotief Koko. Koko is een prachtig gestroomlijnde meisjes train-trein en zij is gemaakt om met hoge snelheid over de rails te rijden. Koko is als enige trein volledig elektrisch en krijgt de stroom vanuit de rails op de grond. Koko vindt het heerlijk om op kop te gaan en iedereen achter zich te laten, maar moet nog wel leren dat het leven om meer draait dan snelheid. Ze houdt van avontuur en om alles te onderzoeken. Koko is zelfverzekerd en houdt ervan om andere treinen uit te dagen voor een race.

Deze Koko trein kent wel 60 geluiden en zinnen, die hij ten gehore brengt bij gebruik met andere Chuggington interactieve producten. De Interactieve Chuggington spoorweg brengt het treinverkeer tot leven. De Chuggington interactieve treinen werken met behulp van Smart Talk technologie, die elke Chuggington Interactieve locomotief direct herkent en praat een andere locomotief. Dit magische speelsysteem bevat meer dan 300 geluiden en zinnen (in combinatie met andere Chuggington interactieve producten) en beschikt over de werkelijke stem van de Chuggington televisieserie.

De Chuggington treinen zijn geschikt voor de Thomas take Along rails, maar zijn niet te koppelen aan Thomas take Along treinen.ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu

uit dezelfde serie