Home Noordhoff Uitgevers Mini Loco Sesamstraat
productafbeelding klein

Noordhoff Uitgevers Mini Loco: Sesamstraat

EAN: 9789001926267

Geen shops bekend

Omschrijving

Mini Loco Sesamstraat betekent urenlang speelplezier voor de kids. Het is een uniek spelsysteem waar kinderen dol op zijn. * Een speciaal Sesamstraat pakket. * Ze kunnen zelf controleren of ze de opdrachtjes goed hebben gedaan. * Zo ontwikkelen ze zich spelenderwijs en leren ze allerlei basisvaardigheden. * Dit complete pakket bevat de Mini Loco basisdoos en het boekje Sesanstraat, Elmo, Tommie en al hun vrienden. * Geschikt voor kinderen van 4-6 jaar, groep 1-2.


ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu

uit dezelfde serie