Home Feber Ongesorteerd zand- en waterspeeltafel
productafbeelding klein

Feber Ongesorteerd: zand- en waterspeeltafel

EAN: 8410779574213

Te koop bij 1 shop

Omschrijving

Nodig je beste vriendjes en vriendinnetjes uit en speel de hele zomer met water en met zand met deze speciale speeltafel van Feber. Je kunt heel gemakkelijk met water en zand samen spelen door de twee helften waarin de tafel is opgedeeld. Door de deksel krijg je bijzonder veel speelmogelijkheden. Speel bijvoorbeeld allerlei leuke spelletjes op de tafel! * De speeltafel is vrolijk van kleur. * Door heel gemakkelijk de deksel op de tafel te leggen krijg je een soort van bureau waar je aan kunt tekenen. * De speeltafel is gemaakt van stevig kunststof. * De speeltafel wordt compleet geleverd met: zandmolen, schepje, harkje, 2 bootjes, een bakvorm en een deksel. * Afmetingen: 46 x 71 x 71 cm.


ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
ff Shoppen 
74.9578.90Niet op voorraad
Weet jij een winkel waar dit product ook verkocht wordt ? Geef het door !

comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu