Home Identity Games Ongesorteerd Disney Planes Race rond de wereld
productafbeelding klein

Identity Games Ongesorteerd: Disney Planes Race rond de wereld

EAN: 8714649003781

Geen shops bekend

Omschrijving

Race rond de wereld met Dusty en El Chupacabra in dit vliegensvlugge spel van Disney Planes. Tijdens 'Race rond de wereld' racen Dusty en El Chupacabra naar de finish voor de Race-rond-de-wereldbeker. Op je tocht kom je vrienden en vijanden tegen die je helpen, of juist tegenhouden. Soms lijkt het of ze je helpen, maar sturen ze je de verkeerde kant op. Probeer de snelst route te volgen om als eerste bij de Race-rond-de-wereldbeker aan te komen! Speeltijd: ca. 30 minuten. Geschikt voor 2 spelers.


ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu

uit dezelfde serie