Home Bburago Voertuigen Dodge Viper STR10 1:24
productafbeelding klein

Bburago Voertuigen: Dodge Viper STR10 1:24

EAN: 4893993210466

Geen shops bekend

Omschrijving

Bburago is sinds jaren één van de meest vooraanstaande merken op het gebied van die-cast en heeft, door goede samenwerking met de autofabrikanten, een traditie in het creëren van de hoogste kwaliteit schaalmodellen. * Dit is de Dodge Viper STR10 in de kleur rood. * Zeer gedetailleerd schaalmodel. * Voorzien van alle authentieke details. * De deuren kunnen geopend worden. * Schaal 1:24 (ca. 20 cm). * Geschikt om mee te spelen, maar ook prachtig als decoratie.


ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu

uit dezelfde serie