Home Megabloks Ongesorteerd 03311 - dubbele banden, wit
productafbeelding klein

Megabloks Ongesorteerd: 03311 - dubbele banden, wit

EAN: 4001702033118

Te koop bij 1 shop

Omschrijving

Met de dubbele banden met witte velgen uit de Premium-Pro-landbouwserie van Bruder maak je je tractor helemaal gereed voor iedere feestelijke klus. Vooral tijdens verhuizingen of boerenbruiloften zie je de trekker vaak rondrijden, versierd en al! Met de stralend witte velgen presteren de profielbanden nog beter- al is het alleen al bij het imponeren van de toeschouwers. Natuurlijk kun je de prachtige banden ook gebruiken tijdens je klussen - ze zijn ongelofelijk sterk en robuust.

Details:

  • Materiaal: kunststof, hard rubber
  • Bajonetsluiting met adapter voor eenvoudige montage
  • Afmeting (Ø): grote band ca. 12,5 cm, kleine band ca. 9,8 cm
  • Leeftijdsadvies: vanaf 3 jaarShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Toys R Us 
16.9918.94Informatie niet beschikbaar
Weet jij een winkel waar dit product ook verkocht wordt ? Geef het door !

comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu

uit dezelfde serie