Home Megabloks Ongesorteerd 03315 - dubbele luchtbanden, lichtgrijs
productafbeelding klein

Megabloks Ongesorteerd: 03315 - dubbele luchtbanden, lichtgrijs

EAN: 4001702033156

Te koop bij 1 shop

Omschrijving

Elke grote tractorfan heeft de dubbele banden met de lichtgrijze velgen uit de Premium-Pro-landbouwserie van Bruder nodig om op regenachtige dagen vooruit te komen. Wanneer het buiten echt vies, nat weer is en de aarde of het zand door de vele regen verzadigd en moeilijk berijdbaar is, dan komen de brede, sterke banden op je trekker goed van pas. Zo hoef jij tenminste niet te vrezen dat je wielen in de modder wegzakken en je tractor erin blijft steken. De banden zorgen ervoor dat je bliksemsnel over iedere akker kunt rijden.

Details:

  • Materiaal: kunststof
  • Bajonetsluiting met adapter voor eenvoudige montage
  • Afmeting (Ø): grote band ca. 12,5 cm, kleine band ca. 9,8 cm
  • Leeftijdsadvies: vanaf 3 jaar



ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Toys R Us 
13.9915.94Informatie niet beschikbaar
Weet jij een winkel waar dit product ook verkocht wordt ? Geef het door !

comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu

uit dezelfde serie