Home King International Spellen 7116 - Kinderkookspel Wie Is de Beste Chef?
productafbeelding klein

King International Spellen: 7116 - Kinderkookspel Wie Is de Beste Chef?

Leeftijdsgroep: 6 - 12 jaar, EAN: 8710125071169

Geen shops bekend

Omschrijving

Het spel
Het Kinderkook bordspel, is hèt spel voor kinderen die dol zijn op koken, eten, reizen en bordspellen! Kies je eigen kok en menukaart, ga het duel aan met de andere koks en verzamel tijdens je culinaire reis zo veel mogelijk internationale gerechten!
Elke kok kan in vijf verschillende landen, vier verschillende gerechten verdienen. Met typische en leuke naam gerechten als; Chinese ‘Foe Yong Hai’, Hollandse ‘Hete Bliksem’ en Mexicaanse ‘Chili Con Carne’.
Deze en meer gerechten kun je als kok allemaal verzamelen, maar alleen als het je lukt om de landen tijdens het spel te bezoeken!

Maar kijk uit.. kom je op een kansvak, dan kan je gerechten en punten verliezen. Reis, dobbel en kook je weg naar succes in de wereld van haute cuisine! En wie weet word jij wel de beste chef!
De winnaar
De kok die de meeste kookpunten verzamelt, is de winnaar!
Hij of zij is nu officieel de beste chef kok!
Wat zit er in de doos?
Luxe speelbord (59.4 x 42.0 cm)
4 speelfiguren (zie fig. 1)
4 plastic voetjes
1 witte dobbelsteen
4 menukaarten
20 gerechten fiches
Spelregelboekje + overzicht kansvakjes opdrachten Auteur en spelontwikkelaar: Enrico Groeneveld Aantal spelers: 2 - 4
Leeftijd: 6+ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu