Home Smart Games Spellen Bunny Boo
productafbeelding klein

Smart Games Spellen: Bunny Boo

Leeftijdsgroep: 2 - 5 jaar, EAN: 5414301516606

Te koop bij 1 shop

Omschrijving

Met Bunny Boo kunnen jonge kinderen de fascinerende wereld van 2D en 3Druimte verkennen. Los de 60 opdrachten op en leer begrippen zoals boven/onder, binnen/buiten, zichtbaar/verborgen, enz. Kijkt het konijn door het ronde gat of door de ster? Zit het konijn op de gele, de rode of het blauwe blok? Sommige opdrachten zien er bijna hetzelfde uit. Toch kan de oplossing verrassend anders zijn, naargelang hoe ver de oren van het konijn boven de blokken uitsteken.
Inhoud: een rode, gele en blauwe houten blok, kaarten met 60 opdrachten, een foldertje met spelregels en oplossingen.

Genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2013 - categorie 0 t/m 2 jaar

Speelgoed van Het Jaar 2013 - Nominatie


ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Toys XL 
26.9928.94Informatie niet beschikbaar
Weet jij een winkel waar dit product ook verkocht wordt ? Geef het door !

comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu

uit dezelfde serie