Home Fisher-Price Ongesorteerd Musical Lion Walker
productafbeelding klein

Fisher-Price Ongesorteerd: Musical Lion Walker

EAN: 746775263201

Te koop bij 1 shop

Omschrijving

Deze loopfiets in de vorm van een leeuw is ideaal voor kinderen om hun evenwicht te bewaren terwijl ze de wondere wereld van het wandelen ontdekken. De stevige loopwagen heeft twee instellingen: zitten & spelen en staan & lopen. De instelling zitten & spelen heeft allerlei speelactiviteiten: een lichtgevende neus die de baby kan indrukken, een piano die vrolijke deuntjes speelt, een kiekeboespiegel, twee oren die rollen als het kindje ertegenaan tikt, een kleurrijke draaischijf, drie tenen met klik-klakkralen en een vlinder die over de manen van de leeuw kan glijden. Met de instelling staan & lopen wordt uw kleintje tijdens het lopen beloond met leuke geluidjes en deuntjes.


ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Toys XL 
39.9941.94Informatie niet beschikbaar
Weet jij een winkel waar dit product ook verkocht wordt ? Geef het door !

comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu

uit dezelfde serie