Home Fisher-Price Ongesorteerd Lnl Shopping Bag-Du
productafbeelding klein

Fisher-Price Ongesorteerd: Lnl Shopping Bag-Du

EAN: 746775293215

Te koop bij 1 shop

Omschrijving

Druk op de appel voor liedjes en zinnetjes over kleuren, tellen, groente en fruit, en recyclen! Er zijn vier leuke onderdelen die uw kindje elk op hun eigen manier stimuleren een fantasiespelletje te spelen. De twee eieren gaan op en neer als de baby erop drukt, de kleurrijke groenten (waaronder een wortel, een tomaat en doperwtjes) maken een klik-klakgeluid en de paarse druiven zijn kralen die langs de tros kunnen bewegen. Er zijn ook nog vijf zachte bananen. Alle onderdelen passen in elkaar voor speelplezier thuis of onderweg!


ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Toys XL 
21.9923.94Informatie niet beschikbaar
Weet jij een winkel waar dit product ook verkocht wordt ? Geef het door !

comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu

uit dezelfde serie